Новини

Д-р Стоян Стоянов ще преглежда пациенти и във Велико Търново

3-Началникът на единственото УНГ- отделение във великотърновска област, което се намира в МБАЛ "Свети Иван Рилски" в Горна Оряховица - д-р Стоян Стоянов, от началото на година започна да преглежда паценти и във Велико Търново.

Д-р Стоянов ще преглежда в МЦ "Аркус- Медикъл"(в сградата на областната болница) в понеделник, вторник и сряда, от 16 до 18 часа.

Специалистът ще извършва консултативни прегледи с оглед престоящи операции и манипулации, текущи заболявания в областта на УНГ органите - фониатрия, отоневрология , онкология, слухопротезиране. Медикът ще приема пациенти без оглед на възрастовите ограничения.

56-годишният медик е завършил през 1991 г. ВМИ - Пловдив. Специализира УНГ болести в Медицинска академия в Пловдив и в ИСУЛ в София. През 2011 година специализира "Отоневрология" в ИСУЛ.

Основно трудовият му опит е като УНГ- специалист в областта на онкологията, като е работил в Националната онкологична болница в София. Специализира и фониатрия, отоневрология и аудиология. В момента е в процедура на изготвяне и защита на дисертация на тема "Злокачествени тумори на хипофаринкса" заради дългогодишни наблюдения и опит.

От началото на октомври 2018 д-р Стоянов оглавява Отделението по УНГ болести в МБАЛ "Свети Иван Рилски", където пристига от УМБАЛ - Пловдив.