Новини

Благодарствено писмо до МБАЛ

розиУважаеми д-р Иванов,

В момента съм на лечение във Второ вътрешно отделение в повереното Ви болнично заведение. При това съм пациентка с лоши вени, които създават проблеми на персонала при провеждането на лечебната манипулация според мен.

Искам да изкажа благодарност и на целия персонал на отделението, ръководено от д-р Ели Маринова, които въпреки не добрите условия на труд, ниското възнаграждение по статистически данни, тези хора изпълняват перфектно професионалните си задължения и най- важното: имат огромно човешко отношение към пациента!

Откакто се ръководител, по мое наблюдение, водите болницата напред, местната власт в лицето на кмета инж. Добрев прави всичко възможно, за да се запази болницата, така необходима за района.

Но това само не стига- борете се за добри условия, адекватно заплащане и внедряване на нови технологии. Тогава ще дойдат и млади специалисти.

А аз като страничен наблюдател и с активна гражданска позиция, ще помагам с каквото мога. Ето с тези кратки и не дотам свързани изречения се опитах да опиша мъката и вълнението си.

Още веднъж благодаря на прекрасния екип!

Когато човек е доволен, трябва се изрази, не всичко е само лошо.

УСПЕХ!

С уважение:

Цонка Христова, пациент